Sfaturi Utile

Accesoriile auto, piesele auto si consumabilele necesita montaj autorizat.
Un montaj defectuos poate atrage dupa sine deteriorarea prematura a piesei achizitionate, uneori chiar la defectarea altor piese conexe.
Recomandam montajul pieselor auto in service autorizat RAR, beneficiind astfel de : deviz de montaj, factura pentru manopera, acte ce sunt necesare inlocuirii unei piese defecte in perioada de garantie.

CHEILE AUTO

Cheile auto comercializare de SSA AUTOPARTS SRL sunt noi, neprogramate ulterior, acestea necesitand programare pentru autoturismul dumneavoastra. Programarea unei chei auto pare un proces simplu ce se poate efectua de catre oricine detine o diagnoza auto.
Utilizarea de instrumente tip clona in procesul de programare a unei chei auto poate provoca daune greu reversibile sau ireversibile autoturismului dumneavoastra, deasemenea costisitoare.
Asigurati-va ca se va folosi un software original care nu va pune in pericol starea tehnica a autoturismului.

PIESE AUTO

Piesele auto comercializate de noi sunt noi, in ambalajul original. Va recomandam sa nu montati piese auto noi in combinatie cu piese conexe uzate. Cel mai des intalnite probleme in acest sens sunt la sistemele de franare.
Un exemplu poate fi inlocuirea motorasului de etrier la Volkswagen Passat B6 fara reconditionarea sau inlocuirea etrierului. Un etrier vechi va provoca o uzura rapida a motorasului electric achizitionat. Recomandam inlocuirea etrierului complet, mai ales ca diversitatea de piese si preturile accesibile va permit acest lucru.